Suuria uutisia ja valtavia edistysaskeleita! Kyllä, kuluneen viikon aikana on rehellisesti sanoen tapahtunut paljon. Ohjelmarunko on päivitetty ja se on vihdoinkin kunnolla palasteltu menemään eteenpäin piirihallituksen jäsenille ja muille, joilla on vastuuta harteillaan johtajapäivien onnistumisesta. Aikataulu, otsikko ja vähän sisällön speksausta ihan pienesti ja nyt istun täällä koneen ääressä odottamassa. Odottamassa valmiita tuotoksia, tai ainakin ideoita, menetelmiä ja tavoitteita, joita ne oikeat tekijät ovat omille seteilleen asettaneet. Ja kyllä, itselläni on samanlainen työmaa edessä omien settieni kanssa.

Viikon kohokohta oli keskiviikkona. Olin juuri tullut kotiin enkä ajatellut johtajapäiviä. Kokkiongelman oli haudannut johonkin ainakin siksi aikaa, että saan välipalaa. Silloin soi puhelin. Vastasin.

- No moi, häiritsenkö?

- Et, tässä kotona jo.

- Kuule vieläkö se löytöpalkkio johtajapäivien kokeista on voimassa?

- Ööö....joooo?

- No saako sen jos ilmoittaa itsensä?

Eihän tuollaista tarjousta voi vastustaa. Jos joku on löytänyt itsensä ja vielä kaverin siihen päälle niin löytöpalkkio ja kokin hattu ovat teidän! Mageeta, että tässä ajassa, kiireen ja menon keskellä on vielä tyyppejä, jotka tulevat jeesiin kun hätä alkaa olla suurimmillaan ja ilmoittautuvat itse vapaaehtoisiksi. Kokittaremme Suvi ja Saara olkoot suurena esimerkkinä ja inspiraationa meille muille!

Vielä asiaan hetkeksi, ennen kuin otan yöpalaa ja suuntaan unille. Ehtisit edelleen toivoa. Jotain johtajapäiville, jotain mitä tulisit hakemaan ja toivoisit saavasi. Vaikka ohjelma on jo olemassa, voi aina toivoa muuta. Haluan, että johtajapäivillä on kaikille porkkanoita. Haluan, ettei kukaan lähde tyhjin käsin. Vielä voit kertoa, mikä tieto tai oivallus olisi sinulle hyvä tuliainen.

Enää viikon verran, sitten nähdään! Ja vielä tänään perjantaina voit ilmoittautua!

vasurilla,

Paula