Pijojen blogi tarjoaa uutuuksia! Tästä alkaa päheä moniosainen  perjantaisarjamme! Jos et usko, tsekkaa vaikka http://www.uusimaa.partio.fi/index.php?story=812 On se siellä, ihan viimeisenä. Lupaus perjantaisista kuulumisista. Hieman pelottavaa, mutta totta. No niin, penkistä kiinni. Nyt mennään!

Alussa oli ajatus ja monta kokemusta. Oli mielikuvia kasvoista, hymyistä, kysymyksistä ja pohdinnoista. Näperryksestä, iltanuotiosta ja tutustumisista. Sata salamaa, Ensio Väyrynen ja suurin keskisuurista piireistä. Korikiipeilyä, jalkapallovalmentaja, 4H-neuvoja. Partiota ja lippukuntia ihan julmetusti vuosien varrelta. Muistoja johtajapäiviltä eri vuosilta, eri rooleista. Mietin kovasti, mitä tänä vuonna pitäisi tehdä, jotta johtajat piirin joka kolkasta tulisivat paikan päälle ja pitäisivät viikonloppua onnistuneena. Koska turhaan ei viitsi raahautua. Tyhjän takia ei haluaisi hyppyyttää.

Useamman vuoden kokemuksella mielessä on hyvin myös johtajapäivistä tullutta palautetta. Hyvät johtajapäivät ovat niiden mukaan sellaiset, joissa on oikeaa asiaa ja informaatiota mutta myös yhdessäoloa, tutustumista ja jotain erilaista. Johtajapäivillä oppii ja rentoutuum, sieltä pystyy viemään jotain mukanaan itselle sekä lippukuntaan. Onnistuneilla johtajapäivillä on paljon eri ikäisiä johtajia erilaisista lippukunnista ja roppa kaupalla piiritoimijoita, jotta voi tutustua ja nähdä tuttuja. Hyvään viikonloppuun kuuluu myös loistava ruoka, aikataulu joka ei ahdista ja reilu uusmaalainen partiohenki. Partiohulluus. Tiivistyy.

Ei ollenkaan huonot speksit mutta toteutus tuntui haasteelliselta. Miten siitä oikein selvitään? Entä jos en onnistu? Entä jos kukaan ei tule?  Ensi perjantaina kuulet, ketkä kaksi ainakin ovat tulossa.... Sama aika, sama paikka, sama pijokanava!

vasurilla,

Hassu Johtaja