Oletteko huomanneet, että Eero ei ole paikalla. Ai ette? No minäpä kerron teille mitä on tapahtunut. Eero on lähtenyt, jättänyt meidät ja Suomen tosin hetkellisesti mutta tärkeäksi aikaa ja tekee jotain ihan muuta jossain ihan muualla. Ai mitä? Eero edustaa, on vaikuttamassa kansainvälisiin asioihin, verkoistoituu, väsyy, oppii ja pitää varmasti hauskaakin. Sillä Eero on yksi esimerkki siitä, mikä on mahdollista ja saavutettavissa. Ai ..täh?

Juuri nyt Koreassa tapahtuu jotain, josta ei haittaisi tietää jotain. Hieman ennen tapahtui etelä-Afrikassa, mutta se on jo loppunut. Siellä Koreassa on jo valittu suomalainen nuorisoedustajaksikin. Jos ei vielä rimputa kelloja päässä niin tsekkaa lisätiedot http://www.partio.fi/?Deptid=106 Mutta palataan siihen Eeroon ja Eeron liitymiseen yhtään mihinkään. Tai asia on oikeastaan niin, että Eero liittyy lähes kaikkeen ja kaikkialle, ainakin jollain tapaa. Mutta mitä ihmettä Eerolla on tämän asian kanssa tekemistä ja missä Eero on?

Eero on Koreassa ja osoitteessa http://wsc08.blogspot.com/. On siellä toki muitakin kuten huomaatte, mutta meitä kiinnostaa Eero, sillä Eero on meikäläisiä. Mutta hups, katsos vain! Kiinnostaisiko sinua missä pidetään Jamboree vuonna 2015? Tsädäm, ota yhteys Eeroon. Tai ei tarvitse edes Eeroon saakka edetä, kunhan tsekkaat tuon blogin, jossa voit olla ihan mieltäkin asiasta. Tosin epäilen, että meidän blogiäänestäjien mielipide mitenkään vaikuttaisi lopputulokseen, mutta tuntuuhan se hienolta. Että on äänestänyt Jamboree maasta.

Ja vielä lopuksi. Tiedätkö missä Eero on ensi viikon perjantaina? Ei ole Koreassa. Bahaa! Se selviää seuraavassa numerossa.

aina niin mystinen,

Iida Ensimmäinen