Eilisen pitkän päivän aikana seurasin työhuoneen ikkunasta koivujen elämää. Aamulla ennen kahdeksaa ne nuupattivat vielä harmaina ja talvisina. Sitten tuli lämmin päivä täynnä aurinkoa, paistetta ja leppeitä henkäyksiä. Illalla puoli kuuden aikaan koivuissa oli pienet lehdet. Kasvamisen ihme on juuri nyt kovin käsinkosketeltavaa joka puolella.

Lämpimässä säässä viihtyvät kasvien ja eläinten lisäksi ihmiset. Hymyjä ja t-paitoja, irtojäätelöä ja aurinkolaseja. Kasvu on juuri tänään, juuri nyt auennut myös piiriwebiin. Lempeinä tuulina tiukan faktan tujauksilla ja oikeina tarinoina sekä tekemisinä on avattu piiriwebbiin "Uusimaa kasvaa" -osio. Siellä voit tutustua Kasvukavereihin, saada vinkkejä oman lippukunnan haasteiden selättämiseksi ja tästä eteenpäin myös seurata, miten kasvu Uudellamaalla etenee.

Käy tsekkaamassa ja anna palautetta! Tehdään sivuista yhdessä toimiva Kasvun työkalupakki, joka elää ja kasvaa käytössä. Vinkkaa hyvästä linkistä tai fiksusta materiaalista, kerro teidän lpk:nne parhaista käytännöistä ja hyödynnä muiden kokemuksia. Odotan kuulevani susta, koska kasvu on meidän yhteinen juttu.

Siellä se nyt on. Mikset ole jo kimpussa?

Paula